För våra hyresgäster

På stora delar av området har våra hyresgäster tillgång till trådlöst internet.

Servicebyrån i Campus Gräsvik erbjuder olika tjänster som posthantering, fika m.m. Telefon: 0709-37 91 00.

Ni har tillgång till våra fina konferensrum i Campus Gräsvik 1 samt Campus Gräsvik 2. Vi kan också erbjuda videokonferens i Campus Gräsvik 4. Dessa bokar ni hos Servicebyrån.

Ni har även tillgång till vår friskvårdslokal i Campus Gräsvik 26. Där har ni möjlighet till redskapsträning. I anslutning till lokalen finns möjlighet att boka massage.

På området finns möjlghet att utöva yoga hos vår hyresgäst Blekinge Yogastudio på Campus Gräsvik 30. För mer information se www.blekingeyogastudio.se

Vi erbjuder också:

  • Förmånligt taxiavtal telefon: 0455-61 50 25
  • Möjlighet att låna elcykel på Servicebyrån i Campus Gräsvik 1
  • Parkering
  • Elbilsladdare

Kruthusen

Serviceanmälan

Fields marked with an * are required

Nu pågår samråd för ny detaljplanen där syftet är att pröva möjligheten att utveckla Gräsvik till en funktionsblandad stadsdel med ny bebyggelse som innehåller en flexibel användning.

Läs mer på kruthusen.se eller vid receptionen i Campus Gräsvik 1. Se även under Karlskrona kommuns hemsida: https://www.karlskrona.se/samhallsplanering-och-trafik/stadsutveckling/detaljplaner/grenadjaren-1-mfl/

Lediga kontor i kontorshotell på utvecklande Campus Gräsvik . Våren 2016 uppgraderades Campus Gräsvik till att bli Blue Science Park med målet att göra hela området till en attraktivare utvecklingsmiljö. Här finns också TelecomCity som är ett av Sveriges mest framgångsrika affärsnätverk inom IT och Telecom.