campus-grasvik-1

Campus Gräsvik 1

Campus Gräsvik 1 erbjuder nyrenoverade och fräscha kontorslokaler för små och medelstora företag.
Huset inrymmer bland annat en gemensam reception. Vidare finns det konferensrum och utbildningslokal på bottenvåningen.

 

Kruthusen

Faciliteter i huset
Trådlöst internet. Möjlighet att låna elcykel. Tillgång till konferensrum, 8 platser. Utbildningslokal, 25 platser. Gräsvik Servicebyrå ligger på entéplan. Här finns även möjlighet att fika med tillgång till kaffeautomat.

Faciliteter i området
Möjlighet att låna elcykel, laddningsstolpe till elbil, konferensrum varav ett har möjlighet till videokonferens. Ni bokar detta på Gräsvik Servicebyrå tfn: 0709-379100

Villa Oscar och Bistro J serverar dagens lunch och har konferensrum.

Havsutsikt
Delvis

Närområdet
Campus Gräsvik ligger vid havet. Inom 500 meter finns Bergåsa tåg- och busstation med restauranger och mataffär i närheten.

Kommunikationer
Busshållplats i direkt anslutning till området. 8 minuters gångväg till tågstationen

Parkering
Finns i området

Avstånd centrum
Cirka tre kilometer

Hyresgäster
Se hyresgästlistan >>

Rumsstorlek
12 till 40 m²

Lokalansvarig

Christian Lundmark
Fastighetsutvecklare
christian.lundmark@karlskrona.se
Tel: 0455-30 33 95

Nu pågår samråd för ny detaljplanen där syftet är att pröva möjligheten att utveckla Gräsvik till en funktionsblandad stadsdel med ny bebyggelse som innehåller en flexibel användning.

Läs mer på kruthusen.se eller vid receptionen i Campus Gräsvik 1. Se även under Karlskrona kommuns hemsida: https://www.karlskrona.se/samhallsplanering-och-trafik/stadsutveckling/detaljplaner/grenadjaren-1-mfl/

Lediga kontor i kontorshotell på utvecklande Campus Gräsvik . Våren 2016 uppgraderades Campus Gräsvik till att bli Blue Science Park med målet att göra hela området till en attraktivare utvecklingsmiljö. Här finns också TelecomCity som är ett av Sveriges mest framgångsrika affärsnätverk inom IT och Telecom.