campus-grasvik-2

Campus Gräsvik 2

I Campus Gräsvik 2 finns utrymme för cirka 100 arbetsplatser med upp till fyra företag per våningsplan. Det finns två ordinära våningsplan samt en spännande takvåning med snedtak och stora takkupoler.

Fastigheten är konstruerad på ett sådant sätt att mellanväggarna både inom och mellan respektive kontor är flyttbara, vilket ger maximal flexibilitet.

Kruthusen

Faciliteter i huset
Trådlöst internet. Gemensam arbetsyta med tillgång till kök. Denna arbetsyta kan bokas för konferens och event. Tillgång till konferensrum, 12 platser.

Faciliteter i området
Möjlighet att låna elcykel, laddningsstolpe till elbil, konferensrum varav ett har möjlighet till videokonferens. Ni bokar detta på Gräsvik Servicebyrå tfn: 0709-379100

Villa Oscar och Bistro J serverar dagens lunch och har konferensrum.

Havsutsikt
Delvis

Närområdet
Campus Gräsvik ligger vid havet. Inom 500 meter finns Bergåsa tåg- och busstation med restauranger och mataffär i närheten.

Kommunikationer
Busshållplats i direkt anslutning till området. 8 minuters gångväg till tågstationen

Parkering
Finns i området

Avstånd centrum
Cirka tre kilometer

Hyresgäster
Se hyresgästlistan >>

Rumsstorlek
Flexibel planlösning med möjlighet till allt från små kontorsrum till öppna kontorslandskap. Möjlighet att hyra kontorsbox med tillgång till gemensam arbetsyta.

Lokalansvarig

Christian Lundmark
Fastighetsutvecklare
christian.lundmark@karlskrona.se
Tel: 0455-30 33 95

Nu pågår samråd för ny detaljplanen där syftet är att pröva möjligheten att utveckla Gräsvik till en funktionsblandad stadsdel med ny bebyggelse som innehåller en flexibel användning.

Läs mer på kruthusen.se eller vid receptionen i Campus Gräsvik 1. Se även under Karlskrona kommuns hemsida: https://www.karlskrona.se/samhallsplanering-och-trafik/stadsutveckling/detaljplaner/grenadjaren-1-mfl/

Lediga kontor i kontorshotell på utvecklande Campus Gräsvik . Våren 2016 uppgraderades Campus Gräsvik till att bli Blue Science Park med målet att göra hela området till en attraktivare utvecklingsmiljö. Här finns också TelecomCity som är ett av Sveriges mest framgångsrika affärsnätverk inom IT och Telecom.